Home | Info | Galerij | Speciaal | Contact

 

 

 

Door middel van fotografie probeer ik vast te leggen wat mij fascineert in de natuur. Het in beeld brengen van de schoonheid van de schepping is voor mij uitgegroeid tot een ware passie. Met de foto's op deze site hoop ik een klein beetje van mijn bewondering voor al het mooie in de natuur op u over te brengen. Ik hoop dat u net zoveel plezier beleeft met het kijken naar de foto's als ik heb gehad met het maken ervan!

Achteraf gezien was het - toen ik begon met fotograferen - alleen een kwestie van tijd voordat fotografie en natuur zich met elkaar zouden gaan vermengen. Liefde en respect voor de natuur heb ik van jongs af met name van mijn vader meegekregen.

 

Ik vind het heerlijk om op een actieve manier te genieten van de wonderen die in de natuur te ontdekken zijn. Of het nu het magistrale is van een landschap waarin je jezelf nietig voelt. Of de grootsheid van de kleine dingen, die blijk geven van een perfectie in de schepping tot in de details.

Hoewel de meeste mensen die mij kennen mij niet direct als expressief zullen betitelen, is fotografie voor mij pure uiting van emotie. Uiteraard moet een foto technisch in orde zijn, maar goede techniek is geen doel maar een middel. Het echte doel is een foto te maken die aanspreekt, die mensen raakt en hen bijblijft. Een foto welke mijn verbazing en verwondering over de schoonheid van de natuur overdraagt op anderen.